headershadow

Page content

CV-CHECK

Je CV is nog steeds een heel belangrijk document als je op zoek bent naar een nieuwe baan.

Het is de bedoeling dat jouw CV een helder beeld geeft van wie jij bent, wat je kan, waar je kennis en ervaring ligt en wat precies jouw toegevoegde waarde is voor een bedrijf.

Weet je dat de eerste screening van je cv in ongeveer een halve minuut wordt gedaan?

Ben je ervan bewust dat in die 30 seconden door de lezer een beslissing wordt genomen op welke stapel jouw cv gelegd wordt?
De stapel van wel of niet interessant.

Met de huidige omstandigheden in de vastgoed markt, met meer werkzoekenden dan vacatures, is het echt essentieel dat je met je CV de juiste boodschap overbrengt en dat je je met je CV onderscheidt van anderen.
En bovenstaande lukt meestal niet als je gebruik maakt van het CV dat je misschien al jaren gebruikt.

Van alle CV's die ik heb gezien, en dat zijn er echt veel, wordt meestal gebruik gemaakt van een indeling met personalia bovenaan gevolgd door een chronologische opsomming van werkervaring en daarna (of andersom) opleidingen.  Misschien nog aangevuld door hobby's, competenties/persoonlijke kenmerken etc.

Ik kan je zeggen, bijna alle cv's lijken qua lay out precies op elkaar tot op lettertype aan toe...

Maar belangrijker vind ik dat veel mensen met hun cv niet de mogelijkheid gebruiken om een goede "beeldvorming"  van zichzelf over te brengen.
Echt een gemiste kans dus.

CV-CHECK

Als je zelf ook van mening bent dat je CV een belangrijk document is in je zoektocht naar een nieuwe baan of (interim)opdracht , kan de CV CHECK interessant voor je zijn.

De CV CHECK bestaat uit een telefonische sessie van 30 minuten waarin ik je eerlijk feedback geef op je huidige CV en je concreet adviezen & tips geef om je CV zo te verbeteren waardoor je een aanzienlijk grotere kans gaat maken om uitgenodigd te worden bij een bedrijf.
Wil je inderdaad hulp van iemand die op dit terrein aanzienlijk meer ervaring heeft dan jij?

De prijs voor deze CV check is 79 euro. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen/ondernemers.

Bel of mail me, dan kunnen we een afspraak voor de CV check inplannen.

Ik hoop je snel te spreken!

Testimonials:

" Middels deze weg wil ik je persoonlijk bedanken voor de feedback en met name de aanbevelingen/verbeter voorstellen die je me vanmorgen gegeven hebt op mijn CV. Ik heb jouw commentaar weliswaar als confronterend ervaren, maar het raakt wel de kern van de zaak. Ik waardeer dat je zo duidelijk en direct bent geweest, dat was soms moeilijk maar ik zie wel de verbeterpunten en zal daar de komende periode ook aan gaan werken en je tzt het resultaat zenden."

 

" Angela, ik wil je laten weten dat ik inmiddels weer aan het werk ben gelukkig. Niet in het vastgoed of de bouw, maar in de handel in industriële producten.
De zinsnede: "Schakel tussen klant en techniek" heeft blijkbaar goed gewerkt:)
Jouw aanzet tot nadenken over waar ik goed in ben, en dat heel goed verwoorden op mijn CV, heeft daar zeker aan bij gedragen! 
Nogmaals hartelijk dank daarvoor en voor jou alle succes met je bedrijf!"

 

"Heel erg bedankt voor de CV check die je me gegeven hebt. Je hebt duidelijk een visie en het heeft mij aangezet om heel anders naar mijn CV te kijken en die dus aan te passen. Afgelopen week ben ik opeens wel uitgenodigd voor een gesprek voor een hele interessante baan. Ik houd je op de hoogte!
Nogmaals bedankt!"