headershadow

Latest Blogposts

GRATIS CV-CHECK

Zoals ik in mijn nieuwsbrief en blog van begin augustus al aankondigde, heb ik besloten dat ik in september
10 GRATIS CV-CHECKS (t.w.v. 79 euro) ga weggeven.
Als je als vastgoed professional op dit moment geen werk hebt of als je denkt dat je op korte termijn je baan kan verliezen, adviseer ik je onderstaande uitnodiging voor een gratis CV check te lezen en je aan te melden.
En mocht je in de gelukkige omstandigheden verkeren dat je wel werk hebt, kun je dit artikel natuurlijk delen of doorsturen naar iemand die op dit moment wel een gratis CV check zou kunnen gebruiken.

Je CV is nog steeds een belangrijk document als je op zoek bent naar een nieuwe baan.
Het is de bedoeling dat jouw CV een helder beeld geeft van wie jij bent, wat je kan, waar je kennis en ervaring ligt en wat precies jouw toegevoegde waarde is voor een bedrijf.
Weet je dat de eerste screening van je cv in ongeveer een halve minuut wordt gedaan? 
Ben je ervan bewust dat in die 30 seconden door de lezer een beslissing wordt genomen op welke stapel jouw cv gelegd wordt? De stapel van wel of niet interessant.
 
Met de huidige omstandigheden in de vastgoed markt, met meer sollicitanten dan vacatures, is het echt essentieel dat jij met je CV de juiste boodschap overbrengt en dat je je met je CV onderscheidt van anderen.
 
En bovenstaande lukt meestal niet als je gebruik maakt van het CV dat je misschien al jaren gebruikt.
Van alle CV's die ik heb gezien, en dat zijn er echt veel, wordt meestal gebruik gemaakt van een indeling met personalia bovenaan gevolgd door een chronologische opsomming van werkervaring en daarna (of andersom) opleidingen.  Misschien nog aangevuld door hobby's, competenties/persoonlijke kenmerkenetc.
Ik kan je zeggen, alle cv's lijken qua lay out precies op elkaar tot op lettertype aan toe...
Maar belangrijker vind ik dat je met je cv niet de mogelijkheid gebruikt om het goede beeld van jezelf over te brengen. Echt een gemiste kans dus.
 
Aanmelden voor GRATIS CV-CHECK
 
De CV CHECK bestaat uit een telefonische sessie van ca. 30 minuten waarin ik je feedback geef op je huidige CV en je concreet advies geef om je CV zo te verbeteren waardoor je aanzienlijk meer kans gaat maken om uitgenodigd te worden bij de bedrijven waar jij graag wilt werken.
Als je in aanmerking wilt komen voor 1 van deze 10 gratis CV-checks (t.w.v 79 euro), kun je je  vanaf nu (tot uiterlijk vrijdag 6 september) hiervoor aanmelden.
 
Stuur me een mail en geef daarbij duidelijk aan dat je interesse hebt in de gratis CV-check. En ik verzoek je daarbij ook antwoord te geven op onderstaande vragen:
 
1. waar werk je op dit moment of waar heb je als laatste gewerkt?
2. als je op dit moment geen baan hebt, hoelang ben je aan het solliciteren? Hoeveel sollicitaties heb je ongeveer gedaan in die tijd? 
3. als je nu wel een baan hebt, wat is de reden dat je nu met je CV aan de slag wilt?
 
Het is dus niet de bedoeling dat je meteen je CV meestuurt.Zoals gezegd tot uiterlijk vrijdag 6 september kun je je aanmelden.
 

Op dinsdag 10 september zal ik je laten weten of we de afspraak voor de GRATIS CV CHECK inderdaad kunnen gaan inplannen.
En ja, de kans bestaat natuurlijk ook dat je niet tot die 10 behoort, ik hoop dat je daar begrip voor hebt.
Je hoort in ieder geval van me!