headershadow

Page content

Inschrijven

Regelmatig ben ik op zoek naar hoogopgeleide vastgoed professionals voor zowel vaste als interim functies op medior en senior niveau.

Daarbij kan het gaan om functies als directeuren/managers, gebieds-en projectontwikkelaren, project- en procesmanagers, asset- en portefeuillemanagers, vastgoedjuristen maar ook professionals op juridisch, financieel en verkoop & marketing gebied.
Maar natuurlijk altijd vastgoed gerelateerd.

Opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, corporaties, beleggers, financiers, adviesbureaus, eindgebruikers en gemeenten.

Als eerste benader ik kandidaten die ik persoonlijk ken en diegenen die in het kandidatenbestand van WerkeninhetVastgoed zijn ingeschreven.
Door je in te schrijven weet ik je in de toekomst in ieder geval te vinden voor een interessante functie, vast of interim.
Je kunt erop rekenen dat ik vertrouwelijk met je gegevens omga.

Je CV kun je als bijlage aan je inschrijfmail toevoegen. Wel zo prettig als je daar even een korte toelichting bij doet.
(Connecten op Linkedin is natuurlijk ook prima, ook graag even een berichtje daarbij voor de duidelijkheid)

Mailen kan naar:  angela.ideco@werkeninhetvastgoed.nl

Ik wil je vooraf informeren dat het mij helaas niet lukt om met iedereen die zich inschrijft, persoonlijk kennis te maken.
Telefonisch contact is, als je daar prijs op stelt, natuurlijk wel altijd mogelijk. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.

Als je interesse hebt in mijn gratis (mini) E-book Succesvol sollicitatiegesprekken voeren, kun je me dat laten weten.
Ik zal dan het E-book aan je toe mailen.

Hierbij wil ik je ook nog even attent maken op de CV-CHECK die ik voor je kan doen.
Door op deze link te drukken, kun je daar meer over lezen.

 

p.s. Als je je inschrijft, ontvang je ook automatisch mijn (gratis) maandelijkse nieuwsbrief met o.a. tips & adviezen om meer resultaat, inspiratie en voldoening uit je werk te halen. Ook kun je dan mijn (mini) E-book over het zelfde onderwerp downloaden.
En mocht je in de toekomst geen prijs op mijn nieuwsbrief stellen, is 1 klik voldoende om je af te melden:)