headershadow

Page content

Over Angela

foto-2

Het gezicht achter WerkeninhetVastgoed

 

Hieronder kun je meer lezen over wie ik ben, hoe mijn  eigen loopbaan in grote lijnen tot nu toe verlopen is en wat mijn  manier van werken is.

Ruim 20 jaar geleden ben ik, Angela Ideco, na de opleiding Internationaal Management aan de HES in Amsterdam, gestart bij ABN AMRO Onroerend Goed als junior vastgoed adviseur.  Na 3 jaar heb ik binnen dezelfde organisatie 5 jaar gewerkt als account manager Onroerend Goed Lease en aansluitend was ik verantwoordelijk voor de projectmatige financieringen aan aannemers, projectontwikkelaars en beleggers.

Na 12 jaar ABN AMRO Onroerend Goed vond ik de tijd daar om eens “buiten de deur” te gaan kijken. Ik kwam terecht in een managementrol bij First Generation, een consultancy bureau met ca. 20 medewerkers. In het kort gezegd adviseert First Generation " eindgebruikers"  m.b.t. hun vastgoed strategie.

In deze periode  merkte ik  echter dat mijn echte interesse bij mensen lag en niet specifiek bij het vastgoed.

Vragen als “ vind ik dit werk echt leuk” , “ wat wil ik nou precies” en “ ga ik dit de komende jaar 10 jaar nog doen” hebben in die tijd vaak door mijn hoofd gespeeld.
Al met al een onrustige en lastige periode eerlijk gezegd.
Na 2 jaar heb ik besloten ontslag te nemen en mezelf tijd te gunnen om na te denken wat ik in de toekomst wilde gaan doen.
Uiteindelijk werd dat een jaar waarin ik niet gewerkt heb (tenminste geen betaald werk)  en waarvan ik achteraf zeg dat dat een hele leerzame en interessante periode was. Maar op dat moment heb ik het zeker als een heel lastig jaar ervaren.

Hierna ben ik toevalligerwijs in het onderwijs terechtgekomen. Bij INholland in Rotterdam ben ik 2 jaar werkzaam geweest als coordinator en docente van de afstudeerrichting Makelaardij & Vastgoed. Dit is een hele mooie tijd voor mij geweest waarin het contact met de studenten  voor mij heel belangrijk was.

Inmiddels was ik ervan overtuigd geraakt dat mensen de leidraad in mijn werk moesten zijn. Maar hoe dat er dan precies verder uit moest zien, was me nog niet meteen helder.

Het was in 2006  dat ik besloten heb de stoute schoenen aan te trekken en voor me zelf te beginnen op het gebied van werving & selectie.
Sinds die tijd heb ik de mogelijkheid gehad heel veel mensen en vastgoedbedrijven te spreken en een groot aantal vacatures (vast en interim) in te kunnen vullen.

Na aanvullende opleidingen w.o. de Master NLP bij de Academie voor Psychotherapie en de Intuitieve Coach opleiding bij IMC Mensontwikkeling is daar het coachen van vastgoed professionals bijgekomen.
Voor mij een mooie combinatie van werkzaamheden waarin mijn eigen ervaringen, kennis en talenten helemaal bij elkaar komen.

 

Visie

Ik ben ervan overtuigd dat werk een belangrijk onderdeel is in het leven van mensen. Werk kan betekenis en richting aan ons bestaan geven en als je succesvol bent in je werk leidt dat tot een grote mate van voldoening en zelfvertrouwen.
Ik geloof dat ieder mens specifieke talenten heeft waardoor iedereen zijn eigen unieke bijdrage kan hebben in het leven.

Ik vind  het de gezamenlijke verantwoordelijkheid van een organisatie en de medewerkers zelf om ieders talenten helder in kaart te brengen, deze in het werk optimaal in te zetten en deze dan ook verder te ontwikkelen.

Ik ben van mening dat mensen het beste werk kunnen doen dat goed bij ze past en dat het  werk is waar ze echt heel goed in zijn.  Meermaals heb ik ervaren dat mensen letterlijk “ziek”  worden als daar geen goede match tussen is.

 

Aanpak

Mijn stijl van werken wordt ervaren als persoonlijk betrokken, helder en pragmatisch.
Als het nodig is diepgaand en waar mogelijk met humor.
Persoonlijke ontwikkeling  is een belangrijke kernwaarde voor mij naast openheid en integriteit.


En….

Naast een gezinsleven met man, dochter van 19 en zoon van 17, lees, kook en ga ik graag op vakantie in Italië.
En om rust in mijn hoofd te houden doe ik aan yoga en meditatie.

Als je vragen hebt, nodig ik je van harte uit me te bellen of te mailen.

 

Angela