headershadow

Page content

Vastgoed Professionals

Over het algemeen zijn de mensen die een beroep op mij doen goed opgeleide, proactieve professionals die het beste uit zich zelf en hun loopbaan willen halen. Mensen die succesvol willen zijn maar ook graag voldoening en inspiratie uit hun werk willen halen

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan kun je je vrijblijvend inschrijven zodat ik je in ieder geval kan benaderen op het moment dat ik een geschikte vacature voor je heb.

Om je een indruk te geven of coaching voor jou interessant kan zijn,  volgen hieronder  een aantal voorbeelden van situaties die daarvoor de aanleiding kunnen zijn.
Daarna lees je resultaten die met coaching geboekt kunnen worden.

Als laatste tref je meer informatie aan over mijn manier van werken en wat je in een samenwerking zoal kunt verwachten.

 

Aanleiding

Ik ben op zoek naar een nieuwe baan en wil graag weten hoe ik dat het beste aan kan pakken.
Al een tijdje ben ik op zoek naar een nieuwe functie maar tot nu toe zonder resultaat. Het solliciteren vraagt  veel tijd en energie  en het kost me steeds meer moeite om optimistisch en zelfverzekerd te blijven. Inmiddels realiseer ik me dat het vinden van een nieuwe baan in deze tijd een vak apart geworden is en dat ik het waarschijnlijk tot nu toe niet op de meest effectieve  manier heb aangepakt.

 

Ik ben aan het nadenken over wat een goede volgende stap voor mij zou zijn.
Wil ik binnen dit bedrijf blijven en zo ja wat voor functie zou dan geschikt voor mij zijn.
Wil ik misschien gaan leiding geven of me juist meer gaan specialiseren?
Of is het misschien toch beter om over te stappen naar een ander bedrijf of zelfs naar een andere branche over te stappen?
Ik vind het echt lastig en daardoor blijf ik nu als het ware “hangen” in mijn huidige functie.

 

Ik haal totaal geen inspiratie en voldoening uit mijn werk.
Het werk gaat op zich best goed, salaris is eigenlijk wel ok maar echt “ geïnspireerd” raak ik er niet van.  Steeds vaker komt de vraag naar boven “ waar doe ik het voor” en “draag ik nou ergens aan bij”.
Ik denk er  over na om iets totaal anders te gaan doen maar wat dat dan precies moet zijn, weet ik ook niet.

 

Ik presteer onvoldoende in mijn huidige baan.
Volgens mij heb ik niet de functie die goed bij mij past. Mijn beoordeling was matig en zelf merk ik ook dat het werk me niet makkelijk afgaat en dus veel energie kost. Ik weet niet precies waar het aan ligt maar ben bang dat als dit zo doorgaat ik mijn baan ga verliezen.
Kan ik beter nu een andere baan gaan zoeken of toch proberen hier het beste van te maken?

 

Resultaten

Ik heb een nieuwe baan weten te vinden.
Door het coach traject is het mij duidelijk geworden waarom mijn sollicitaties tot nu toe geen resultaat opleverden. Ik heb gezien dat een baan vinden een vak apart geworden is en niet te vergelijken is met jaren geleden.  Mijn zelfvertrouwen in mijn eigen kennis en kunnen is enorm toegenomen en ik heb duidelijk een andere aanpak gebruikt om met bedrijven en mensen in contact te komen. En ik kan nu gelukkig zeggen dat met alle handvatten die ik aangereikt heb gekregen het mij inmiddels gelukt is om een andere baan te vinden.

 

Ik heb nu helder welke richting ik op wil in mijn loopbaan.
Ik heb nu een goed beeld van wat ik hierna wil gaan doen. Heb daarin inmiddels een keuze kunnen maken wat me een heel prettig gevoel geeft. Ik kan mijn ideeën en wensen m.b.t mijn volgende stap ook duidelijk onder woorden brengen. Vorige week heb ik al een gesprek met mijn leidinggevende en de HR manager hierover gehad. Ik heb er alle vertrouwen in dat die volgende stap snel gaat plaatsvinden.

 

Ik  haal heel veel voldoening uit mijn nieuwe baan. 
Heb ’s ochtends  zin om aan de slag te gaan en heb ’s avonds nog een hoop energie over om andere dingen te doen. Ik doe nu echt werk dat er toe doet en dat goed bij me past. Hierdoor haal ik voldoening en inspiratie uit mijn werk en ik merk dat ik nu met veel enthousiasme over mijn werk vertel. Ben echt blij dat ik de mogelijkheid genomen heb om eens goed met mezelf aan het werk te gaan en zo mijn eigen pad te ontdekken.

 

Ik heb een andere  functie gekregen binnen dezelfde organisatie.
Tijdens de coach sessies werd me al snel duidelijk dat ik inderdaad niet goed op mijn plek zat in mijn vorige baan.
Gelukkig zag ik ook al snel waar precies mijn kwaliteiten en interesses liggen en wat voor functie er beter bij mij zou passen.
Ik ben hierover met mijn leidinggevende in gesprek gegaan en inmiddels kan ik zeggen dat ik net gestart ben in een andere functie binnen het zelfde bedrijf. Ik heb het erg goed naar mijn zin en heb het gevoel dat ik hier helemaal uit de verf kom.

 

Werkwijze

Mijn manier van werken wordt gezien als persoonlijk betrokken, open en pragmatisch.
Als het nodig is diepgaand en zeker resultaatgericht.
In een prettige en inspirerende omgeving gaan we samen aan de slag om te kijken wie jij bent, wat je kan, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.
Misschien af en toe uitdagend en confronterend, soms intensief en vermoeiend maar ook ontzettend leuk en leerzaam om te doen. Tenminste dat krijg ik terug van de mensen waar ik al mee gewerkt heb.

Mijn visie en ervaring is dat ieder mens over meer dan genoeg talenten beschikt om succesvol en happy in zijn/haar werk te kunnen zijn. Voorwaarde is wel dat je precies weet over welke talenten jij beschikt en in wat voor omgeving je die ook optimaal kan benutten en verder kan ontwikkelen. Het opdoen van zelfkennis en zelfinzicht is meestal niet iets wat de meesten van ons in ons leven (of op school) hebben meegekregen.
Een gebrek aan zelfkennis en zelfinzicht kan echter tot  tot lastige (werk)situaties leiden.

Ik help mensen graag om meer zelfkennis en zelfinzicht te ontwikkelen wat altijd leidt tot meer zelfvertrouwen. En  zelfvertrouwen is noodzakelijk als je  op je eigen manier richting wil geven aan je loopbaan.

Mijn ervaring heb ik voor  grotendeels deel opgedaan in de vastgoedbranche  waar ik ruim 20 jaar in uiteenlopende functies werkzaam ben geweest.
En ook belangrijke en moeilijke vragen zoals “Is dit het nu?”  “ Waar ben ik echt heel goed in” ,
“ Waar krijg ik  energie van?”  en “ Wat wil ik hierna gaan doen?” heb ik mijzelf in mijn loopbaan meerdere malen gesteld.
In die zin zelf dus ook echt een “ervaringsdeskundige” .

Daarnaast hebben mijn jarenlange werving & selectie en coaching activiteiten mij in staat gesteld veel kennis en ervaring op te doen op het gebied van mens & werk.

Deze kennis en ervaring, aangevuld met diverse opleidingen w.o de Master NLP bij de Academie voor Psychotherapie en de Opleiding Intuïtieve Coaching bij IMC Mensontwikkeling, zorgen ervoor dat ik het volste vertrouwen heb dat ik jou in je persoonlijke en professionele ontwikkeling verder kan helpen.

Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is?

Lees  dan verder bij Coaching.